Kundeservice

Ørepropper

2.235 Tilbud

Filter

Beskyt dine ører

Ørepropper kan være perfekte ved flere forskellige lejligheder og her hos Fyndiq har du et stort udvalg af ørepropper at vælge imellem! Her finder du gule ørepropper med høj dæmpning, beige ørepropper for et mere diskret indtryk og i stærkere farver som lysegrøn og orange. Der er blandt andet også HEAR-ørepropper, som er propper, der gør, at du kan høre alt på et lidt lavere støjniveau, hvilket er glimrende til koncerter, til personalet i skolen, ude på underholdningssteder og så videre. Find de ørepropper du skal bruge og leder efter lige her! Det er nemmere end nogensinde før at handle online hos os, så benyt lejligheden til at shoppe alt, hvad du har brug for hos os. Køb billige ørepropper her i dag

Tips til et vellykket køb

Har du små eller store indre ører? Der er flere forskellige størrelser stik at vælge imellem! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag. Bemærk dog, at forseglede varer ikke er omfattet af fortrydelsesretten på Fyndiq, hvis forseglingen er brudt.

Mod støj, snorken & høj musik

Ørepropper er et simpelt lille værktøj, der gør meget. Med stikkene skærmer du dig selv mod støj, når du studerer, og når du har høje lyde omkring dig, uanset om det er på arbejde, i pendlertoget eller når du skal sove. Med en øreprop skader du heller ikke din hørelse, når du er til koncert og gerne vil være på forkant. Skynd dig at finde ørepropper online!