Kundeservice

Løse øjenvipper

1.924 tilbud

Her finder du øjenvipper til al smag. Magnet, med eller uden lim og alle mulige farver og former. Vi har alt hvad du kan tænke på billige priser


Filter

Find billige falske øjenvipper, der fanger blikket

Er du træt af, at mascaraen konstant klumper og ikke giver volumen nok? Hos Fyndiq har vi løsningen: Køb billige vippelinjer til vippeforlængelser online! Vi har et stort udvalg af vippelinjer til det perfekte look til både hverdag og fest. Så sørg for at fange blikket på dem omkring dig med dine favoritter fra vores sortiment af smukke, falske øjenvipper – velkommen til at gøre et godt køb allerede i dag!

Tip til et vellykket køb

Synes du, det er besværligt at bruge falske øjenvipper? Bare rolig, vi har flere produkter i andre kategorier, der hjælper dig med at få dine vipper, som du vil have dem. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at reklamere over dit køb, kan du kontakte Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag. Bemærk dog, at forseglede varer ikke er omfattet af fortrydelsesretten hos Fyndiq, hvis forseglingen er brudt.

Vippelinjer til vippeforlængelser som en Hollywoodstjerne

Mange berømtheder i Hollywood bruger øjenvippeforlængelser. Flirtende vipper giver et glamourøst look og livligt look — perfekt til dem, der gerne vil se ekstra tjekkede ud! Hos Fyndiq er der falske øjenvipper i vipperækker i både enkelt- og flerstykspakker. Bestil gerne flere af dine favoritter! Uanset om du leder efter vippelinjer med volumengivende effekt eller måske et par, der er ekstra lange og flotte, har vi det her. Forkæl dig selv med rigtig gode vipper til billige priser, og bliv den stjerne, du er!