Åbent køb i 60 dage

Åbent køb i 60 dage

Kundeservice

Vinduesfilm

762 Tilbud

Køb billig vinduesfilm online

Selvom vi mennesker ser ud til at blive flere og flere sociale væsener, ønsker vi at beskytte vores privatliv så godt vi kan. At have en privatskærm holder så nysgerrige øjne væk og skaber lidt mere privat ro i hjemmet. Her hos Fyndiq har vi samlet vinduesfilm i mange forskellige mønstre og størrelser. Vælg mellem frostet vinduesfilm med krystaller, subtile firkanter, roser eller hvorfor ikke spændende mønstre i form af blomsterløkker, der samtidig bliver en smuk indretningsdetalje. Vi modtager nye produkter hver dag, så hold øjnene åbne

Tips til et vellykket køb

For at du kan gøre det bedst mulige køb, er det vigtigt, at du husker på, at du har den rigtige længde til dine vinduer! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Vinduesfolie for mindre gennemsigtighed

En vinduesfolie beskytter både mod gennemsigtighed og kan skabe mere intimitet i rummet. Bestiller du eksempelvis Static fix, får du en film, der er tilpasset det nordiske klima og med den forbliver, selv når temperaturerne falder til minus. En film er nem at sætte på plads og sørger desuden for, at lyset brydes flot. Et tip er at vælge forskellige mønstre alt efter hvilket rum privatskærmen skal pryde. Tænk over, ud over reduceret gennemsigtighed, hvad du vil have filmen til at føle.