Kundeservice

Lyskilder

5.256 tilbud


Filter

Må det være tilladt at være en pære

Pærer er et produkt, som vi sjældent er meget opmærksomme på, men som er så ekstremt vigtigt for os. Det er først, når lampen holder op med at virke, at vi reagerer, ellers tager vi det for givet. Og når din LED eller dine spotlights slukker, er det som at blive taget i seng, når du aldrig ved, hvornår det sker. Så vær forberedt! Her hos Fyndiq finder du billige lamper til alt fra billedbelysning og facadebelysning til udendørsbelysning og den lampe i køkkenet

Tips til et vellykket køb

Pærer til biler går let glip af, så tænk på helheden hjem, når du handler. Og husk at det skal være den rigtige sokkel. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Pærer, du kan fylde op

Pærer er lidt ligesom toiletpapir eller tandpasta: Det er altid godt at vide, at du har lidt for meget end slet ingenting. Da vi højst sandsynligt ikke smider alle vores lamper ud, er LED-lamper eller lavenergilamper aldrig et dårligt køb. Tænk over om det er halogen, LED-spots eller en normal lampe, der skal ned i indkøbskurven, og glem ikke at tage den rigtige styrke for at få den rigtige følelse. Et godt tip er at skrue den gamle lampe af for at se dens styrke. Held og lykke med lyset!