Kundeservice

Grydeskeer og paletter

5.622 tilbud


Filter

Bliv en mester i køkkenet med den rette øse

Enhver, der laver meget mad, ved, at A og O i køkkenet er at have de rigtige redskaber at arbejde med. Hvis du ikke har madlavningsevner, kan du altid kigge i opskrifter, men har du ikke en slev eller spartel så kan det være svært at lykkes. Derfor har vi hos Fyndiq samlet et stort udvalg af billige øser, spatler, tang og spande online her hos os for at finde. Alt sammen for at du kan blive rigtige mesterkokke og virkelig brillere i køkkenet! Velkommen til gode tilbud

Tips til et vellykket køb

Husk på, at du også kan få brug for udstyr i køkkenet i form af gryder, pander og pander. Disse kan du også finde hos os under kategorien køkken, så benyt lejligheden til at tage et kig! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Skeer og spatler i forskellige materialer

På denne side kan du se, at der er spaghetti-skeer, spatler og tang i flere forskellige materialer. For eksempel er der slev i træ, tænger i metal og skovle i plast. Hvilket materiale man skal vælge, når det kommer til køkkenredskaber, afhænger naturligvis af, hvad man foretrækker. Så handler det også om, hvilken type stegepande eller køkkengrej du har. Har du fx en teflonpande, bør du undgå metalredskaber. Teflonkedlen er ødelagt af metalværktøj!