Kundeservice

Skadedyr og insekter

3.687 tilbud


Filter

Køb billige skadedyrsprodukter & insekter online

Det kravler, summer og rasler af små insekter omkring dig. Og det er selvfølgelig i orden, hvis du er i skoven, men bestemt ikke indendørs i dit hjem! Vi på Fyndiq har samlet et stort sortiment af billige produkter mod skadedyr og insekter, som du kan finde online hos os, og nogle gange er det netop skadedyrsbekæmpelse, der skal til! Vælg og vrag blandt kontrolspray, fælder og ridsemærker. Velkommen til gode tilbud

Tips til et vellykket køb

Pas på? at købe flere produkter til hjemmet, når du handler hos os på? Fyndiq - vi har samme fragt uanset hvor mange produkter du køber! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice. vi hjælper dig med din sag.

Flue- og myggefælder eller spindelvæv?

Man siger selvfølgelig, at de er mere bange for dig, end du er for dem, men det skader aldrig at gøre, hvad du kan for at holde insekterne væk! Vi på Fyndiq ved, hvordan udlejning af små insekter, myg, rotter og edderkopper kan gøre dit hjem til deres hjem, men det ved vi også? hvordan kan du få? bugt med dem. Se f. eks. nærmere på produktet Pest Reject, som sættes direkte i en stikkontakt og derefter skraber myg og edderkopper samt andre små insekter og rotter væk. Hvordan? Enheden udsender ultralyd og elektromagnetiske felter, der får insekterne til at undslippe. Produktet er sikkert for både kæledyr og børn, og én enhed pr. værelse er nok til at slippe af med skadedyret!