Kundeservice

iPhone 12 Pro Max

3.473 tilbud

Her finder du alt det tilbehør, du kan få brug for til din iPhone 12 Pro Max! Udforsk vores brede udvalg af billigt mobiltilbehør såsom skærmbeskyttere, covers, opladere og etuier, der holder din mobil sikker. Velkommen til at forhandle!


Filter

Find dit mobiltilbehør hos os

Har du brug for at købe tilbehør til din nye telefon? Du kan slappe af, hos os hos Fyndiq finder du det, du har brug for. Vi har et stort udvalg af mobiltilbehør og her kan du vælge mellem opladere, skærmbeskyttere og covers til netop din mobil.

Vores udvalg af mobilcovers

Hos os hos fyndiq finder du mobilcovers til alle lejligheder og vi har covers til mange forskellige modeller. Du kan finde alt fra klassiske etuier, pung etuier, batteri etuier og endda vandtætte etuier. Disse eksempler på etuier er en del af iPhone 12 pro max-tilbehøret. Det er op til dig som kunde at vælge den rigtige skal til den model, du har. Ellers er der risiko for, at den ikke passer til netop den mobiltelefon, du har.

iPhone 12 pro max tilbehør

Fyndiq har et stort udvalg af tilbehør til netop denne model og hos os kan du finde opladere, der virker til dette model. Trådløs opladning er blevet en del af iPhones nyere modeller, hvor mobiltelefonen oplades ved at lægge den på en tallerken. Fyndiq forhandler både disse trådløse opladere og almindelige opladere. Du kan finde både USB og USB-C kabler, der giver dig mulighed for at oplade din mobil, hvor du vil. Vi sælger også adaptere, der er kompatible med ledningerne. Et USB-C kabel kræver en adapter, der har et stik til det for at fungere korrekt.

Vælg det rigtige tilbehør til den rigtige model

Det er vigtigt at finde det rigtige tilbehør til den rigtige model, og som vi har mange eksempler at vælge imellem , kan det være svært for dig som kunde at vide, hvad der er bedst til netop din model. Nogle modeller fungerer bedre med en bestemt type tilbehør end andre. En bestemt type ledning fungerer muligvis bedre til din iPhone, mens en anden måske slet ikke virker. Det er det samme, når det kommer til skaller. Dit etui skal tilpasses størrelsen på din mobil for at passe. Hvis du stadig føler dig usikker efter at have gennemgået vores sortiment for den model, du har, kan du kontakte os for at få hjælp.