Kundeservice

iPhone 13 Pro Max

4.485 tilbud


Filter

Tilbehør til iPhone 13 Pro Max

Find blandt tusindvis af forskelligt tilbehør til din iPhone 13 Pro Max. Her finder du et stort udvalg af blandt andet opladere, skærmbeskyttere og mobilcovers. Du finder alt det tilbehør, du skal bruge samlet på ét sted. Tjek vores forskellige kategorier ud og nyd dine favoritter

Find et fleksibelt mobiltelefoncover

Vælg blandt alle vores mobiletuier og find et der passer til dig. Der er flere forskellige modeller. Vi har simple etuier, der beskytter bagsiden af ​​telefonen, eller større pung-etui, der også beskytter fronten. Nogle af skallerne lukkes med en knap og andre med magnet. Du kan vælge om du vil have et etui med kortholder på inder- eller ydersiden af ​​kufferten. Hos os kan du filtrere efter både farve og mønster, hvilket gør det nemt at finde en skal, der føles rigtig for dig. Du kan også vælge mellem forskellige materialer og prisniveauer til mobilcoveret.

Skærmbeskytteren, der redder din hverdag

Vi har alle på et tidspunkt tabt vores mobiltelefon på jorden og med rystende hænder vendt den om for at se hvis der var revner. Køb en ny skærmbeskytter i dag, og du behøver ikke længere bekymre dig om en ødelagt skærm. Til iPhone 13 Pro Max kan du købe et cover til både for- og bagsiden af ​​telefonen. Der er også covers, der passer til kameraet. De forskellige beskyttelser sælges også i sæt, så du kan finde gode pakkepriser. Hvis du ved, at du ofte taber din telefon på jorden, kan det være godt at købe en multipakke af beskytterne, så du har nogle i reserve, når uheldet er ude.

Vælg en oplader, der passer til dig

Til sidst, du skal muligvis have en ny lader. Den lille gadget, der løser alle vores problemer. Uden en opladet mobiltelefon kommer vi ikke langt i dag. Der er flere forskellige modeller, der passer til din mobiltelefon, som du kan finde hos os. Trådløs, ekstra lang ledning eller en magnetoplader, mulighederne er mange, og det er bare med at vælge, hvilken der passer til dig. Har du brug for flere opladere, kan du også finde multipakker her til en god pris. Husk, at du ofte også skal købe en adapter separat.