Kundeservice

Cover

2.031 tilbud

iPhone 14 Pro Max er uden tvivl en fantastisk telefon og fortjener derfor et godt etui til beskyttelse. Et godt etui til din iPhone 14 Pro Max kan ikke kun holde din telefon sikker, men kan også udvide dens funktionalitet og forbedre dens udseende. Hos Fyndiq har vi et bredt udvalg af etuier, der kan gøre din iPhone 14 Pro Max endnu mere anvendelig og holde den i perfekt stand.


Filter

Du har mange etuier at vælge imellem her hos Fyndiq, og vi er sikre på, at du kan finde det perfekte etui til dig og din iPhone 14 Pro Max. Tre typer af iPhone 14 Pro Max etuier, der har hver deres fordele, er wallet etuier, stødsikre etuier og tynde etuier.

Etuier

Wallet etuier er gode til at udvide funktionaliteten af din iPhone 14 Pro Max. Med et wallet etui til din iPhone 14 Pro Max kan du måske forlade dit hjem med alt det, du har brug for, i dit etui. Etuierne kan nogle gange ligne traditionelle tegnebøger i lædermateriale, og andre gange kan de omfavne selve telefonens nye og slanke æstetik. Nogle af disse pungetuier er bedre til at beskytte din telefon mod skader end andre.

Stødsikre etuier

Stødsikre etuier er som regel relativt tykke etuier, der er lavet af et hårdt eller gel-lignende materiale, som kan absorbere og håndtere stødet, når din iPhone 14 Pro Max tabes på jorden. Vi bliver alle lidt bange, når vi taber telefonen og frygter, at den måske er blevet beskadiget, men den bekymring er meget mindre, når du har et stødsikkert etui. Stødsikre etuier er ofte også vandtætte, så de er perfekte til selv den mest eventyrlystne livsstil.

Tynde etuier

Tynde etuier kan være lavet af flere forskellige materialer og kan fås i mange forskellige farver og designs. Vi har tusindvis af tynde etuier til din iPhone 14 Pro Max her hos Fyndiq, så du vil helt sikkert kunne finde et, der passer til din stil og personlighed. De fleste af disse etuier tilbyder en vis grad af beskyttelse mod ridser, men det er nok bedst ikke at tabe dem for ofte. Udover at give din telefon et mere personligt look kan disse tynde etuier ofte føles gode i hænderne og være meget nemmere at holde om.

Andre iPhone 14 Pro Max modeller

Hvis du stadig prøver at beslutte dig for, hvilken type iPhone 14 du skal købe, kan du med fordel kigge på de etuier, der findes til iPhone 14, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Plus. Uanset hvilken model du vælger, er vores etuier altid til en god pris og udgør en brøkdel af prisen på selve telefonen. Så det er helt sikkert en god idé at bruge lidt ekstra for at sikre, at din elskede iPhone er med dig i lang tid.

.