Kundeservice

Cover

1.515 tilbud


Filter

Galaxy S20 FE covers i mange varianter

Et cover til din Galaxy S20 FE kan fungere som en billig forsikring. Da mobiltelefoner ikke er specielt slagfaste, er det smart at investere i et lækkert cover. Coveret kan også forlænge levetiden på din Galaxy S.

Bredt udvalg af etuier

Når du har brugt mange penge på en ny mobiltelefon, kan det være meget irriterende, hvis skærmen revner eller får ridser. Vi har et stort udvalg af Galaxy S covers, som du kan vælge imellem. Uanset om du mangler en stødabsorberende silikoneskal eller blot ønsker en skal med et lækkert design, så finder du det hos os. Fordi vi har så stort et udvalg af Galaxy S etuier, kan du finde alle mulige farver og designs. Vi tilbyder enkle skaller samt fuld dækning.

Alt samlet på ét sted

I vores kontantløse samfund er der ikke længere nogen grund til at bære rundt på en pung. Invester i en stilfuld og praktisk sag med plads til dine kort i dag. På den måde sparer du også plads i lommen eller tasken. I vores udvalg af Galaxy S etuier finder du fleksible etuier med kortpladser. Du kan også finde pungcovers i vores store sortiment.

For dem, der dyrker sport

Dem, der dyrker sport, skal kigge efter et sportsarmbånd i vores brede udvalg af Galaxy S-tilbehør. Uanset om du løber, cykler eller træner i fitnesscentret, har du brug for et sportsarmbind til din mobiltelefon. Med dette tilbehør kan du få adgang til skærmen uden at tage mobiltelefonen frem, hvilket gør det nemmere både på løbebanen og i fitnesscentret. Du undgår også risikoen for at miste din Galaxy S under træning, når du bruger et sportsarmbånd.

Kombiner med en skærmbeskytter

For optimal beskyttelse af din mobiltelefon bør du kombinere et Galaxy S etui med en skærmbeskytter. I vores sortiment finder du et stort udvalg af skærmbeskyttere til Galaxy S. Uanset om du ønsker en skærmbeskytter i hærdet glas eller nano beskyttelsesfilm, så finder du den hos os. En god skærmbeskytter kan øge holdbarheden markant.

Du kan også finde linsebeskyttere til kameraet. En lille ridse på objektivet kan ødelægge alle de billeder du tager. Ved at købe et objektivcover sikrer du, at objektivet holder længere, og at dine billeder ikke bliver slørede.