Åbent køb i 60 dage

Åbent køb i 60 dage

Kundeservice

Kortholdere

2.250 Tilbud

Udforsk vores brede sortiment af kortholdere! Uanset om du leder efter en flot kortholder af læder eller metal, eller til din smartphone, så har vi masser af modeller, der holder dine kort trygge og sikre. Vælg og vrag mellem hundredvis af kortholdere, og bestil dine favoritter hjem!


Find billige kortholdere online

Kortholderen er en fantastisk opfindelse, for hvem har egentlig mange kontanter på sig i dag? Det eneste, du har brug for, er et flot etui, og så har du alle kort, som du har brug for, med dig – enkelt og nemt! Og for dig, som kan lide at have kontanter, er der desuden mange modeller, hvor der er et lille rum til lige det. Og Fyndiq har forstået, at efterspørgslen på gode kortholdere i alle mulige afskygninger kun er blevet større, så uanset om du er ude efter en kortholder af metal eller en kortholder af læder, kan du finde den hos os. Vores kortholdere er så billige, at det går an at købe flere til forskellige anledninger eller outfits, til fest eller hverdag.

Værd at overveje når du køber en kortholder

Tænk på, hvilke funktioner du sætter mest pris på, når du køber din nye kortholder. Hvordan vil du fx gerne have dine kort til at ligge i holderen? Skal det være muligt at sætte holderen fast på din telefon, at have plads til kontanter, og skal den være RFI-sikker? Læs beskrivelserne af opbevaringslommerne, og se på billederne, til du finder en model, der falder i din smag.

En kreditkortholder er et must

At have en kortholder er den letteste måde at opbevare dine kreditkort sikkert på, men den kan også holde alle dine smarte bonuskort på ét og samme sted. Du kan også købe en kombination af en tegnebog og en kortholder, så du har plads til endnu mere, men stadig i et kompakt format. Det er let at have en kortholder, og det er også elegant og flot. Væk er de gigantiske tegnebøger, som bugner af tunge mønter og kvitteringer, nu er det kreditkortenes æra.