Betal hurtigt og nemt med MobilePay & Trustly

Betal hurtigt og nemt med MobilePay & Trustly

Underbukser

92 Tilbud

Forskellige typer undertøj

At købe undertøj online er et hot tip, da udvalget er så stort! Hos os hos Fyndiq finder du alt, hvad du kan ønske dig. Billige boxere såvel som speedos! Vi har nok alle et yndlingsmærke af undertøj, så klik lidt rundt på siden og se hvad du kan finde, vi har de fleste mærker der er gode og i sjove og flotte farver og mønstre. Simpelthen stilfuldt undertøj til mænd, der også er rigtig behageligt!

Tips til et vellykket køb

Afhængigt af hvilket mærke undertøjet kommer fra, kan størrelserne variere. Tjek derfor endnu en gang, så det er den rigtige størrelse, du lægger i indkøbskurven. Og hvis noget går galt, så husk at det er nemt at få det rigtigt! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag. Bemærk dog, at forseglede varer ikke er omfattet af fortrydelsesretten på Fyndiq, hvis forseglingen er brudt

Boxershorts eller trusser?

Det er indersiden, der tæller, plejer man at sige. Og hvis det betyder, hvad du har under tøjet, er det helt sikkert rigtigt! At have stilfuldt undertøj på er faktisk vigtigere, end nogle måske tror, ​​og faktum er, at man føler sig pænere i eksempelvis et par Calvin Klein-underbukser eller et par Frank Dandy-underbukser. Og uanset om du kan lide stringtros, boxershorts eller trusser, så handler det om at vælge, hvad du føler dig bedst tilpas og stilfuld i.