Kundeservice

Kropssmykker

1.687 tilbud


Filter

Pynt din krop med stilfulde smykker

Ringe, øreringe og halskæder i al deres herlighed, men smykketrends har taget skridtet videre og nu pynter vi hele kroppen med vores elskede smykker. At hænge en kæde langs benet eller maven har aldrig været varmere! Derfor har vi hos Fyndiq samlet et stort udvalg af billige kropssmykker i både guld og sølv! For dem der leder efter det lille ekstra, så har nogle af smykkerne også fine charms og perler! Velkommen til at forhandle med os

Tips til et vellykket køb

Vi har en række forskellige smykker hos os. Vælg mellem ringe, armbånd, halskæder, øreringe og meget mere! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Pynt dig selv som berømthederne

Kropssmykker fik sit virkelige løft med en række forskellige berømtheder iført dem. Beyoncé bar blandt andet en kropskæde på en række billeder for et stykke tid siden, og netop den type kæde finder du i vores sortiment. Kæderne har små guldplader, hvoraf den ene ender i navlehøjde og ligner lidt en navlepiercing. Denne kæde ser således bedst ud på huden, og de fleste kropssmykker kan bruges direkte på huden, når du for eksempel er på stranden! Alle der ikke vil have noget hængende på kroppen kan i stedet købe smykketatoveringer, som også findes her på siden i masser af forskellige varianter!