Kundeservice

Hængende øreringe

10.760 tilbud


Filter

Find billige hængeøreringe online hos os på Fyndiq

Her finder du masser af forskellige modeller af hængende øreringe. Vælg mellem forskellige materialer som metal, krom, sølv og guld. Så kan du vælge den farve, form og stil, der passer dig bedst. Måske krystaller eller symboler? Eller vælger du kun at bære en fjer i det ene øre? Hos os finder du øreringe uanset hvilken stil du har, så er der noget for enhver smag! Der er også vedhæng, der er bly- og nikkelfri. Velkommen til at forhandle med det samme

Tips til et vellykket køb

Husk på, at øreringe med vedhæng ikke altid er sikre for de mindre børn. Når du spiller, anbefales mindre øreringe, eller slet ingen smykker! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag. Bemærk dog, at forseglede varer ikke er omfattet af fortrydelsesretten på Fyndiq, hvis forseglingen er brudt.

Fine hængeøreringe til alle lejligheder

Uanset outfit kan du altid have et par hængende øreringe på, både til fest og hverdag. Alle, der går med smykker, bør som minimum have et par øreringe med ekstra flotte vedhæng i deres samling. Perfekt til festligheder eller dagen, hvor du har lyst til at være lidt ekstra sød! Med en hængende ørering kan du skabe et mere festligt og udsmykket look. Ingen vil kunne gå glip af dine fine smykker den dag, det lover vi! Det, du skal huske på, er at være ekstra forsigtig for at undgå, at vedhænget sætter sig fast, og du kommer til skade.