Kundeservice

Tilbehør

5.377 tilbud


Filter

Det fineste akvarium med billigt tilbehør online

Akvarietrenden er mærkbar, og nu vil vi gerne have tropiske fisk i skinnende farver igen - med det rigtige tilbehør såsom en billig foderautomat og vandtæt LED-lampe og kunstige planter, vil akvariet både være i live og fabelagtig. Lad din skinnende guppy svømme i et rent og behageligt miljø med andre fredelige fisk - og måske en og anden lille frø! Uanset om du vil måle temperaturen eller fodre dine fisk på det præcise tidspunkt, kan du finde det her. Velkommen til at finde belysning, dekoration og rengøring online her hos os på Fyndiq

Tips til et vellykket køb

Husk at forskellige fisk trives i forskellige miljøer, så læs gerne hvilken slags fisk du har tænkt dig at få og tilpas dit akvarium derefter.! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Bølgede planter som i troperne

Blandt vores produkter til det indre af akvariet er en række kunstige planter, der får miljøet til at ligne det, man finder i et rigtigt koralrev - frodigt grønt og svajende. Dine fisk vil elske at svømme rundt i den! En anden rigtig god ting du finder her er fodermaskinen som du kan indstille efter dit og fiskens behov, perfekt at have når du ikke har tid til at fodre fiskene eller skal rejse væk da den kan læsses med flagefoder og pellets. Find dette og mere online hos os, og dine fisk vil nyde det!