Kundeservice

Båd

9.759 tilbud


Filter

Alt til båden

Her finder du tilbehøret til båden. Uanset om du leder efter en stige, rat, pagaj eller kopholderbåd, så finder du den hos os. Vi har også sjove sejlsportsartikler, som er en del af sejlsport, såsom gummibåde og oppustelige kajakker. Se vores brede udvalg med lave priser.

Gummikajak

Hvis du mangler en båd, men stadig gerne vil ud på vandet, så tjek Fyndiqs brede udvalg af oppustelige kajakker. Vi har kajakker i flere forskellige størrelser og modeller, og til rigtig gode priser. Du kan nemt pakke vores oppustelige kajakker ned efter kajakturen, perfekt til dem, der ikke har en bådtrailer eller andre måder at opbevare en kajak på. For jer, der har en båd, er dette også en mulighed, fordi disse oppustelige kajakker kan pakkes ind i et mindre rum. Kajakken er velegnet til dem, der vil glide langs vandet helt lydløst. Du kan trygt handle hos os til lave priser. Derudover har vi gratis fragt og hurtige leveringer.

Elektriska båtmotoren

Kan du lide at glide over vandet og nyde stilheden? I så fald bør du tjekke alle de elektriske bådmotorer i vores sortiment. Vi har motorer i flere forskellige modeller og med forskellig kapacitet. Ved at vælge en elmotor er det muligt for dig at komme stille og miljøvenligt dertil. Med en kajak kommer du tæt på naturen, fordi dyr og fugle ikke bliver forstyrret, som havde du en båd. I dag er der også flere og flere områder, der kun tillader elmotorer i vandet, så benyt lejligheden til at lave en god investering for fremtiden. Som sædvanlig har vi lave priser og gratis fragt. Derudover hurtig levering.

Tilbehør til båden

Du, der ejer en båd, ved, at bådtilbehør er en vigtig del af bådejerskabet. Ved for eksempel at investere i en god bådstige, forbedrer du livet ombord senere. Tænk hvor skønt det er nemt at klatre op i båden efter badet. På en regnvejrsdag har du måske brug for gode regnponchoer. Eller er det måske tid til en ny fender? Uanset hvad du leder efter, så tjek Fyndiqs brede udvalg af forskelligt bådtilbehør. Som sædvanlig har vi lave priser og gratis fragt. Derudover har vi hurtig levering.