Kundeservice

Dækken

102 Tilbud

Filter

Hos os hos Fyndiq kan du købe billig beskyttelse til hesten online

I vores brede sortiment finder du alle tænkelige beskyttelser til din hest. Det er vigtigt at hesten bliver beskyttet bedst muligt, derfor har vi samlet alle de vigtige beskyttelser der skal til for at hesten har det godt. Benbeskyttelse, støvler og transportbeskyttelse er for eksempel nogle af de vigtigste beskyttelser. Men der er også fluehætte, ryghvirvelbeskyttelse og kvalitets ridebandager! Vi tilbyder naturligvis forskellige modeller til beskyttelsen, der passer til dig og din hest. Vælg og vrag blandt alle de billige og kvalitetshestebeskyttelser - velkommen til gode tilbud

Tips til et vellykket køb

Var det ikke den hestebeskyttelse, du ledte efter? Her hos Fyndiq er der masser af andre produkter til din hest, alt sammen for at du kan forkæle den ordentligt med billige men kvalitets ting! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Beskyt din hest mod skader

Vi vil selvfølgelig gerne beskytte vores heste mod mulig skade. Ved hjælp af forskellige typer benbeskyttelse kan du beskytte hestens skrøbelige sener og forhindre dem i at sparke sig selv på benene. Med støvler kan du for eksempel også undgå, at hesten træder på sig selv ved at lægge en beskyttelse over hoven. Transportbeskyttelsen, som svarer til den oplagte sikkerhedssele, når du er ude at rejse, er også vigtig. Vi ønsker vel at hestene skal være lige så sikre som os selv? Selvfølgelig er det en selvfølge!