Kundeservice

Pleje

173 tilbud


Filter

Køb hestepleje billigt online her hos os

Føler du dig normalt øm og stiv efter en tur? Det er præcis sådan hesten har det – og derfor er det godt at lave lidt hestepleje efter hver tur eller en træning i folden. Her har vi samlet et bredt sortiment med alt indenfor pleje og hestepleje, som du måtte have brug for. Hvad med aloe vera salve, hestesalve eller en varmesalve til massage? Tjek udvalget ud og hent lige præcis de plejeprodukter du skal bruge til hesten. Velkommen til en god handel

Tips til et vellykket køb

Efter en hård træning med hesten kan det være godt at smøre med et dybtvirkende liniment, det lindrer muskelsmerter og blødgør effektivt hestens stive muskler! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Vigtigt med hestepleje

Sørg for at din hest har det godt ved fx at tjekke temperaturen med et hestetermometer af og til og smøre hesten under anstrengelse. Alosin hovsalve, som anbefales af både dyrlæger og beslagsmede, kan forhindre, at hesten lider af hovrevner, tragtrevner, tørre revner og stråleråd eller får både tørre hanled og skrøbelige hove. Den salve er også på det svenske travforbunds centralforbunds liste over præparater, der ikke har nogen karenstid – og det kan være trygt at vide! Derudover kan samme salve også bruges på sadler og seler af læder til smøring, selvom den er produceret specielt til heste. Sortimentet omfatter også andre linimenter, cremer og salver, der får hesten til at føle sig godt tilpas!