Fidget toys

352 Tilbud

Oplev vores store udvalg af fidget toys og fingertricks! Her finder du hundredvis af spinners, cubes og toys i alle tænkelige farver, mønstre og materialer. Hos os får du hurtig forsendelse og billige priser.


Køb din fidget cube og fidget spinner billigt online

Er du rastløs i hænderne og føler, at du ofte vil have noget at pille ved? Så har du måske brug for en fidget cube eller en fidget spinner! Det er noget, du finder her hos os, for vi har samlet et stort sortiment af både cubes og spinners! Hvad med en i aluminium, der også fås i flere forskellige farver? Eller måske vil du have en fidget cube zebra, der er en stressterning? Det finder du også her sammen med masser af andre sjove fidgets, som du kan fingerere ved!

Tip til et vellykket køb

Ved du, at vi hos Fyndiq også har masser af andre ting? Tjek flere kategorier, før du foretager dit køb — hvem ved, du finder måske noget, du altid har ønsket dig! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at reklamere over dit køb, kan du kontakte Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Pil, fingerer, klik og undgå rastløshed

En fidget cube eller fidget spinner kan være oplagt, når du vil holde dine hænder beskæftiget. Måske skal du sidde i et langt og lidt halvtrist jobmøde, lytte til en søvndyssende foredragsholder, eller har bare brug for lidt hjælp til at fokusere ekstra meget? Det er i disse øjeblikke, at fidgets af forskellige slags passer perfekt! En fidget cube med farvevalg har masser af gode funktioner at pille ved. Den har både joysticks, knapper, bolde og hjul samt mange flere funktioner — og du kan også vælge, om den skal have en kliklyd eller være stille!