Kundeservice

Tekstildekoration

482 Tilbud

Alle slags applikationer

At sætte sit eget præg på sine ting, hvad enten det er en taske, en sweater eller en jakke, er meget sjovt. Det skal simpelthen ses, at det er dig, der ejer den stofpose, og ingen andre! Derfor har vi hos Fyndiq samlet et utroligt stort udvalg af tekstilindretning i alle farver og former! Så hos os finder du satinroser og blondebånd samt nitter eller måske et Manchester United stofmærke. Lige meget hvad du leder efter i applikationer, finder du det her hos os, og det er også rigtig billigt. Velkommen til at se dig omkring!

Tips til et vellykket køb

Sløjfe, roser, satinbånd eller tekstilsommerfugl? Kan du ikke rigtig beslutte dig for, hvad du vil klikke hjem? Hvorfor ikke bestille alt, vores fragt er den samme uanset hvor meget du køber! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Gør det selv

Trenden med at gøre det selv, ofte kaldet DIY, vokser sig større og stærkere for hver dag, der går, der er simpelthen flere og flere, der tør sy roser og satinsløjfer på egen hånd! Og det er dejligt at se, for gør man tingene på egen hånd, bliver det personligt og også præcis som man ønsker det. Noget som ingen butik i verden kan konkurrere med, uanset hvor fine ting de har!