Åbent køb i 60 dage

Åbent køb i 60 dage

Kundeservice

Tegne og male

1.590 Tilbud

Drøm væk med farveblyanter og maling

Ikke meget er hyggeligere end at lukke døren til virkeligheden og forsvinde ind i en verden fuld af farver og former. Der er så meget, der kan skabes, og der skal så lidt til. Det er dog svært at skabe uden farve og uden klodser, noget du kan købe her hos Fyndiq. Velkommen til at købe maling, tegnebøger, malesæt og meget mere hos os hos Fyndiq. Vi har et stort udvalg af billigt håndværk til børn og voksne, der har lyst til at forsvinde ud i malingen. Tag et kig på hvad vi har at byde på, her er noget for både den professionelle og nybegynderen!

Tips til et vellykket køb

Det er smart at købe flere tegninger og maleprodukter på samme tid, da fragten er det samme, uanset hvor meget du handler. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Vælg den rigtige slags maling

Der er akrylmaling og akvarelmaling, akvarel og farveblyanter. Hvilken af ​​disse du ønsker, kan afhænge af, hvad du vil male, men man plejer at sige, at man starter med en blyant og slutter med en pensel – det er nemmest at lære på den måde. Hvis børnene skal male, er det også smart for dem at begynde at tegne og male med blyanter frem for pensler. Hvis du og dit barn vil i gang med pensler, kan et malesæt med færdigt motiv stadig anbefales. Så får du et maleri til at farvelægge, et bordstaffel, forskellige farver og en pensel