Kundeservice

Jul

1.279 Tilbud

Filter

Klæd dig ud som julemand, rensdyr eller julemand med billigt juletilbehør

Julen er en vidunderlig tid, ikke kun for børnene, men også for de voksne. Med mange julefester og julemiddage at gå til, kan det være sjovt at klæde sig i temaet nogle gange. Hvorfor ikke købe en oppustelig mave for virkelig at gå ind i julemandens personä Eller et juletiara med hætte for at gøre julestemningen mærkbar selv på kontoret? Med julebriller og stort skæg får du med garanti et eller to grin. Mulighederne er mange, shop alt julemaskertilbehøret billigt online her hos os på Fyndiq!

Tips til et vellykket køb

Leder du efter hele nissekostumer? Disse er i en anden kategori hos os, skriv i søgefeltet for hurtigt at finde den rigtige! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag. Bemærk dog, at forseglede varer ikke er omfattet af fortrydelsesretten på Fyndiq, hvis forseglingen er brudt.

Julemandsskæg, nissehue og sjov julediadem

Der er mange måder at skabe julestemning på. Med røde julesokker og tilhørende klokker vil du med garanti skille dig ud fra mængden, med et snemandsdiadem bliver det sjovt selvom du arbejder foran en computer. Har du børn, vil de højst sandsynligt sætte pris på dine julebriller med rensdyrhorn og rødt muldyr, samt dit store nisseskæg, når pakkerne skal deles ud juleaften. Det er kun din fantasi, der sætter grænser, når det kommer til at skabe julestemning. Gør det med os på Fyndiq!