Kundeservice

Løse dele

101 Tilbud

Køb diverse løse dele til byggesættet billigt online her hos os på Fyndiq

Det er selvfølgelig svært, når børnebyggesættet mangler en bestemt del, der er sporløst forsvundet - måske er den blevet glemt i børnehaven eller suget til sig ved støvsugeren. Så trist når dette sker! Men heldigvis kan vi i Fyndiq måske redde dagen! Her har vi samlet alle mulige forskellige løse dele til byggesættet, som du kan vælge imellem, og måske er der den del, du mangler her i kategorien! Hvad med at tilføje ekstra Lego-fyre? Eller ønsker du måske en hængebro til at udvide dit byggesæt med derhjemme? Se vores brede sortiment og vælg de løse dele til sættet og byggeklodserne, som du ønsker!

Tips til et vellykket køb

Vores løse dele til de forskellige sæt kommer i forskellige størrelser - så husk at læse produktbeskrivelsen for at se fra hvilken alder produktet er tilpasset! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Udskift, fyld op og tilføj løse dele for mere sjov leg

Det er ikke kun godt at tjekke vores løse dele ud, når der mangler noget derhjemme, du kan finde extensions og andet sjovt at lege med. Eller måske vil du fylde dit Beyblade-lager op? Her har vi masser af løse dele fra Takara at købe hjem som både Beyblade Screws og Big Rang Pegasis. Så hvilken type dele leder du efter? Her kan du gøre en masse sjove kup!