Kundeservice

Interne kabler

1.640 tilbud


Filter

Tilbehør, der får computeren til at fungere

Computere er noget, der på mange måder hjælper os mennesker, i hverdagen såvel som på arbejdet. Men ingen computer kan gøre sit arbejde, hvis den ikke har det rigtige computertilbehør. Her hos Fyndiq kan du derfor finde et stort udvalg af interne kabler, og det er også rigtig billigt! Uden computerkabler får du ikke en god computer, så det er virkelig et must at have gode interne computerkabler. Så tag et kig på vores store udvalg af alt fra kabelsorteringssæt til SAS kabel, så finder du forhåbentlig det du leder efter!

Tips til et vellykket køb

Der er selvfølgelig forskellige interne kabler at vælge imellem , så tjek gerne en ekstra gang, så det er den rigtige variant, der ligger i indkøbskurven! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Løs fejl med det rigtige kabel

Det er ikke altid nemt at tage sig af din computer, men nogle gange er det faktisk meget nemmere, end du måske tror. Nogle gange er det den lidt klassiske fejl med et knækket kabel, der spøger! Så er det heldigt, at det nemt ordnes med fx et nyt internt kabel, noget du selv kan ordne ved at klikke hjem et online. Så inden du sender computeren afsted til reparation, skulle du måske i stedet klikke hjem med et nyt internt USB-kabel eller lignende!