Kundeservice

Cover

13.020 Tilbud

Gør din computer mere personlig med en flot skal

Har du lagt mærke til, at alle ved hver konference, i hver forelæsningssal eller i alle venteværelser har næsten de samme computere? Hvide, sorte og nogle gange grå skaller dominerer. Rigtig mange har en Macbook Pro eller en Macbook Air, nogle har en pc. Men hvor sjovt er det egentlig? Fyndiq tilbyder et udvalg af skaller til både Mac og PC i forskellige fremtrædende farver såsom pink, grøn, blå, lilla og så videre - til spotpriser! Velkommen ind og prut

Tips til et vellykket køb

Med vores tilbudspriser anbefaler vi, at du køber flere skaller på én gang, så du ikke bliver træt! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Giv din bærbare computer beskyttelse med en farverig computerskal

Stik ud af den kedelige grå masse med en farverig skal, der også beskytter din computer mod ridser i tilfælde af en ulykke. Hos Fyndiq kan du vælge mellem en række forskellige farver og også nogle med mønstre og illustrationer på! En farverig computer giver din krukke en identitet og hjælper dig med at matche med dit outfit! Hvad hvis du havde den samme farve på alt dit tøj hver dag? Udsæt ikke din bærbare computer for det samme kedelige uheld - pift den i stedet op med computercovers i forskellige farver! Skift efter humør, efter vejr, efter dit outfit eller simpelthen efter hvad du synes er bedst!