Kundeservice
StartsideElektronikKabler
Beslag og opbevaring

Beslag og opbevaring

7.849 tilbud


Filter

Find kabelopbevaring hos Fyndiq

Hvem bliver ikke irriteret over at have kabler hængende overalt? Her hos Fyndiq har vi de perfekte løsninger til dig, der ønsker at organisere og skjule dine kabler. Her finder du blandt andet kabelbeslag, kabelholdere og kabelholdere.

Køb billig kabelopbevaring online

Mange kan godt lide at have et pænt og ryddeligt hjem, men har ikke en god måde at opbevare alle kablerne på. i hjemmet. Hos os finder du mange smarte løsninger til kabelopbevaring. Uanset om det er kabler, der er løse eller kabler, der er sat i noget, så har vi noget til dig. Så sørg for at gøre dit kup hos os hos Fyndiq.

Mange muligheder

Det er lige meget, hvilken type opbevaring du leder efter, for vi har mange forskellige muligheder for dig at vælge imellem. For det første har vi opbevaring til løse såvel som tilsluttede kabler og for det andet har vi forskellige muligheder for både løse og tilsluttede kabler. Du er derfor næsten garanteret at finde et alternativ, der passer til dig og dine behov.

Til dine løse kabler er der kabeltasker og velcrobånd, som kan klippes i. I en kabeltaske er der rum, hvor du kan placere dine kabler, normalt er disse lavet til for eksempel ladekabler til mobiltelefoner eller computere. Du kan også bruge velcroen til at organisere dine kabler. Klip velcroen til den ønskede længde og vikl den derefter rundt om kablet. Der er også kabeldæksler, der beskytter kablet mod at falde af.

Til opsætning

Hvis du vil opsætte dine kabler, er der en række forskellige muligheder at vælge imellem. Mange typer kabelbindere leveres med selvklæbende tape for nem montering. Kabelbeslagene fås i forskellige varianter. Der er kabelbeslag der er lavet til at kunne holde smalle kabler og andre er lavet til at kunne holde tykkere kabler

For dem der vil skjule kablerne findes der blandt andet kabelkanaler. Med en kabelkanal kan du samle flere kabler i et og samme opbevaringsrum. Du undgår derfor sammenfiltring og slipper samtidig for mange kabler på samme tid.