Kundeservice

Signalomvender

1.884 tilbud


Filter

Stort udvalg af signalomformere

Vi lever i en tid, hvor det ikke længere er muligt at leve uden en teknisk gadget i hjemmet. Vi lever i en tid, hvor vi ønsker at få mest muligt ud af teknologien og ikke føler os begrænset. Det, der så vejer lige så meget som guld, er en signalkonverter. Her hos Fyndiq har vi et bredt udvalg af billige signalomformere. Vælg mellem Deltaco signalkonverter fra HDMI til VGA, BNC, SDI, PAL eller enhver anden bogstavkombination. Hvis du har flere apparater, der skulle bruge en konverter, er det dumt at handle i partier, men sørg for at fylde op, så du ikke skal bekymre dig om at gå glip af en komponent, som du faktisk kunne have haft.

Tips for et vellykket køb

Når det kommer til konvertere, er der ikke kun signalkonvertere, men også lydkonvertere og digitalkonvertere. Skal du også have en i den! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Få mest muligt ud af teknologien

Der er en række forskellige konvertere, så vælg en, du føler opfylder dit ønske. En signalkonverter fra VGA / komponent til HDMI og digital lyd konverterer ikke kun det analoge signal til digitalt, men skaber også et bedre billede. Hvis der bruges nyere spillekonsoller eller blu-ray-afspillere på ældre dåser, anbefales en konverter fra HDMI til SCART