Kundeservice

C til C

2.010 tilbud

De fleste nye computere og enheder bruger USB C-kabler og -stik. USB C-kabler har højere dataoverførselshastigheder og er meget nemmere at bruge end ældre typer USB-kabler. Med USB C- til USB C-kabler er der ikke gået på kompromis med hastigheden eller fleksibiliteten på begge sider af kablet.


Filter

USB C har mange fordele i forhold til de ældre typer USB A og B. USB C- til USB C-kabler kan forsyne dine enheder med strøm, overføre data med højere hastigheder og er nemmere at bruge.

USB C til USB C

Hvad enten du vil tilslutte dit tv, din computer, din telefon eller en anden digital enhed af enhver art, har du i stigende grad brug for et USB C- til USB C-kabel. Tidligere var der et langt større udvalg af forskellige typer USB-kabler til forskellige enheder. Heldigvis synes USB C at være den perfekte formfaktor, som alle kan blive enige om, hvilket betyder, at du ikke længere behøver at bekymre dig om at have den rigtige type USB-kabel til dine nyere enheder.

USB 3.1, C til C er endnu hurtigere og mere kraftfuld end USB C 3.0. Begge har dog den samme fleksible form og kan derfor generelt bruges i flæng. USB C til USB C kabler kan forsyne dine enheder med strøm og overføre data hurtigt mellem enheder. Du behøver ikke længere at kontrollere omhyggeligt, hvilken side af USB-kablet der skal vende opad, da begge sider af USB C-stikket og -kablet er identiske og vendbare.

Andre USB-kabler

Selv om USB C i stigende grad er den eneste type USB-kabel, du har brug for, har ældre enheder stadig stik, der kræver USB B- og USB A-kabler. Derfor er USB A til USB C også en meget nyttig kabeltype at have til at forbinde dine nyere og ældre enheder. Hos Fyndiq har vi et bredt udvalg af hver type USB C kabel til alle. Det du leder efter, finder du hos Fyndiq altid til en god pris og billig fragt.