Kundeservice

Værktøj

723 tilbud


Filter

Tilbudsværktøj til falske øjenvipper billigt online hos os på Fyndiq

Vi er mange der bruger falske øjenvipper for at få det bedre, men det kan være svært at få fikset vipperne perfekt. Heldigvis er der masser af billige værktøjer til falske øjenvipper her hos os på Fyndiq, værktøjer der er perfekte til at få vipperne derhen på den rigtige måde. Eller ledte du måske efter øjenvippebørster? Vi har den også i denne kategori - velkommen til at gøre en prut

Tips til et vellykket køb

Benyt lejligheden til at købe et ekstra par falske øjenvipper når du køber værktøj, fragten bliver den samme uanset hvor mange vipper produkter du køber! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag. Bemærk dog, at forseglede varer ikke er omfattet af fortrydelsesretten på Fyndiq, hvis forseglingen er brudt.

Fine vipper med godt værktøj

Har du prøvet at lægge falske øjenvipper uden at bruge et eneste værktøj til at hjælpe? Så ved du, hvor svært det kan være at få dem til at sætte sig fast og se godt ud. Vi anbefaler derfor, at du bruger øjenvippepincet. Den er nemlig designet så du får et stabilt greb om vipperne og samtidig så du ikke skal fumle med fingrene for at få fikset vippekanten. Det gør simpelthen livet med falske øjenvipper nemmere. Derudover er der en masse andre værktøjer til falske øjenvipper at finde her! Kig gennem udvalget og vælg de falske øjenvippeværktøjer, du har brug for.