Kundeservice

Børster og pensler

8.438 tilbud

Lav -op børster til alle lejligheder. I vores brede rækkevidde finder du masser af forskellige farver og til alle anvendelser.


Filter

Her finder du makeup-børsterne, der redder makeuppen

For de fleste af os er makeup noget sjovt og fængslende. Men ofte lægger vi så meget vægt på selve makeuppen, at vi glemmer vigtigheden af ​​makeup-børster. Uden dem kommer vi ikke langt. Her hos Fyndiq har vi et flot udvalg af børster, der fremtryller en makeup, som var det en makeupartist, der lagde makeuppen. Uanset om du køber din make-up online, om det er en dyr eller billig make-up, skal du ikke tommelfinger for en god make-up børste!

Tips til et vellykket køb

Make-up online er sjovt. Men når du køber makeup-børster, er det vigtigt at være opmærksom på at købe den rigtige børste til det rigtige formål. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag. Bemærk dog, at forseglede varer ikke er omfattet af fortrydelsesretten på Fyndiq, hvis forseglingen er brudt.

Rens din makeupbørste

Hvor ren er den i din makeuptaske? Vask af makeup børster bør være noget, vi tager som en ugentlig vane, da der samler sig en masse urenheder i børsterne. Hvis du for eksempel har en make-up palette, har du med garanti ikke en børste til hver farve, og så bliver det endnu vigtigere at holde penslerne rene, så farverne ikke blander sig. Det er ofte nok at vaske med lidt vand og balsam, men hvis du er usikker, så slå en god make-up blog op for at se, hvordan det virker. Ellers er vand bedre end slet ingenting.