Kundeservice

Tatoveringer

366 tilbud


Filter

En tatovering varer evigt

Eller? Ja, det er klart, hvis du virkelig får en tatovering med en nål, altså, for så holder det hele livet. Men vælger du at bestille flotte tatoveringer herfra, kan du sagtens trylle det væk, når du er træt, og du skal aldrig bekymre dig om, at din tatovering med tekst eller billede ikke passer. Sådan er det ikke med rigtige tatoveringer, og derfor er det ekstra vigtigt, at du tester nogle falske tatoveringer, inden du går til en tatovør. Her hos Fyndiq har vi samlet et stort udvalg af billige tatoveringer med billeder, tekster og tribal tatoveringer – så du kan teste dig selv, inden du kører for alvor

Tips til et vellykket køb

Du har nok ikke gået glip af, at den fragten er altid den samme her hos Fyndiq, så hvis du har svært ved at beslutte dig, er det bare at hente alt, hvad du ønsker. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Det sikre før det usikre

Det er som sagt smart at vælge en midlertidig tatovering, før man vælger at lave en rigtig. På den måde kan du også godt spille meget mere, end når den er ægte, og uanset om du ønsker en tatovering i tekst eller tatoveringer på billeder, så finder du masser af forskellige varianter at vælge imellem. Disse små tatoveringer er også perfekte som gave til den lille, der faktisk er for lille til at gå til en rigtig tatovør. Kom ind, tag et kig og nyd dig selv! Du bliver bestemt ikke skuffet.