Åbent køb i 60 dage

Åbent køb i 60 dage

Kundeservice

Strømafbrydere

190 Tilbud

Lys med en lysknap

Lys er noget, som vi mennesker nyder utrolig godt, og at have mørke omkring os hele tiden er ikke sjovt. Derfor er det vigtigt at have gode muligheder for en lys bolig, især om vinteren, hvor vi lever i, hvad der føles som et konstant mørke. Derfor har vi hos Fyndiq samlet masser af afbrydere, så du ganske enkelt kan tænde alle dine lamper med en lampeknap derhjemme. For hvad skal man egentlig lamper til, hvis man ikke kan tilslutte en kontakt til dem? Se dig omkring og se, hvilken der lader til at passe dig bedst!

Tips til et vellykket køb

Når du skal skifte switch, er det vigtigt, at du har alle de værktøjer, du skal bruge, ikke? Klik videre her hos os, vi har også et stort udvalg af værktøjer! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Indret med flotte afbrydere

En kontakt skal helst ikke kun være noget, der får vores lampe til at fungere, men også noget flot! Der findes lækre afbrydere, der passer godt ind i dit interiør, vil du f. eks have en hvid eller sort? Du vælger selvfølgelig efter, hvad der passer ind i din boligindretning. Men en lysdæmper er et godt eksempel på noget, der passer ind i ethvert hjem, for hvem vil egentlig ikke selv kunne bestemme, hvor stærkt selv en lampe skal lyse? Perfekt til fredagshygge såvel som trætte morgener!