Kundeservice

Fotorammer

320 Tilbud

Billige fotorammer til dyrebare billeder

I den digitale verden vi lever i, er det ikke længere så almindeligt at printe billeder og sætte dem op på væggen, så når du først beslutter dig for det, bør du sørge for at rammen for billedet er rigtig flot - og fine rammer er lige præcis hvad du finder her! Vi hos Fyndiq har udviklet et stort udvalg af forskellige typer billige stel: store og små, runde og firkantede. Et stort udvalg og en lav pris er hvad vi tilbyder, alt sammen for at dine billeder får de rammer de fortjener

Tips til et vellykket køb

Glem ikke at tjekke størrelsen på den ramme du klikker hjem , ellers er det kan være så skørt, at billedet ikke passer ind i rammen. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Digitale fotorammer

For dem af jer, der gerne vil have fotografier på væggen, men ikke orker eller kan printe billeder, er en digital fotoramme bestemt det rigtige at klikke hjem. Det har vi selvfølgelig her hos Fyndiq, sammen med masser af andre muligheder på rammer til dine billeder. Tag et kig og se, hvilke du bedst kan lide! De bliver dine med blot et par klik, og snart kan du sætte dem op på væggen fuld af gode minder fra dit liv.