Åbent køb i 60 dage

Åbent køb i 60 dage

Kundeservice

Krukker og vaser

1.141 Tilbud

Vil du have dine krukker udendørs eller indendørs?

At passe på dine blomster og planter er noget af det mest fredelige, du kan gøre. Det er simpelthen godt for sjælen at se noget gro og spire, og derudover bliver blomsterne en skøn indretningsdetalje! For at gøre det endnu pænere, har vi hos Fyndiq samlet en masse billige krukker og vaser, som du kan have både indendørs og udendørs. Og priserne gør også din pengepung glad, så du kan unde dig selv at klikke hjem flere styks, når du stadig handler online hos os!

Tips til et vellykket køb

Leder du efter mere boligindretning? Vi hos Fyndiq har masser af lyslygter, malerier, pyntepuder og andet inventar online hos os! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Find en vase til dine blomster

Du ved aldrig, hvornår nogen vil hilse på dig med en buket blomster næste gang! Og derfor er det godt at have et lager af vaser derhjemme, så man kan sætte blomsterne i vand og nyde dem lige når man får dem. Nogle gange får du blomster, der kræver en stor vase, mens andre buketter passer bedre i små vaser. Og nogle gange vil man have noget andet, såsom en kinesisk vase. Derfor er det heldigt, at vi hos Fyndiq har et bredt og varieret sortiment, så du kan shoppe alt, hvad du skal bruge til dine blomster!