Kundeservice
StartsideHjemmetIndretning
Håndgreb og beslag

Håndgreb og beslag

10.280 Tilbud

Filter

Forny knapperne

Et køkken, en kommode eller et hvilket som helst skab får en helt ny følelse med nye dørhåndtag og beslag. Her hos Fyndiq har vi samlet et stort udvalg af netop billige knopper i masser af forskellige varianter og former. Her finder du beslag i læder og kobber, greb i stilren messing og dørhåndtag i porcelæn i alle mulige mønstre og farver. Hvad med en knop i shabby chic? Eller måske en forgyldt ugleknop på det ommalede skab? Det er nemmere end nogensinde før at handle online hos os, så benyt lejligheden til at shoppe alt, hvad du har brug for her og nu

Tips til et vellykket køb

Har du brug for både håndtag og beslag? Her finder du begge dele! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Det er sjovt at lave om på sig selv

Det er mere populært end nogensinde at lave sine møbler om selv med et par forskellige tricks og tricks. Med lidt farve og nye knopper bliver et bureau for eksempel næsten som nyt! Og et køkken kan sagtens piftes op med nye messinggreb i stedet for at blive totalrenoveret. Hook på DIY (= gør det selv) dig også og lav slidte eller daterede møbler om med nye beslag, hvad enten disse er i rustfrit stål, malet porcelæn, dørhåndtag med en engel eller måske et kranium. Gå løs og skab med frie tøjler! Skynd dig at finde her på Fyndiq!