Kundeservice

Røgelse

1.547 Tilbud

Røgelse giver dig en dejlig duft og følelse derhjemme. Vi har alt, hvad du muligvis har brug for til billige priser


Filter

Rens omgivelserne og spred duft

Til dig, der ønsker et velduftende hjem, er duftolie, duftlys eller duftposer velegnede. Vil du derimod rense omgivelserne og fjerne negative energier samtidig med, at du får et velduftende hjem, er det røgelse, du skal investere i. Hos os i Fyndiq har vi samlet et stort udvalg af billig røgelse i forskellige skønne og velgørende dufte som salvie, moskus og lavendel! Vælg mellem røgelse i form af strikkepinde eller i form af kogler! Skynd dig at finde

Tips til et vellykket køb

Benyt lejligheden til at kigge efter flere gode fund til hjemmet, når du stadig er her hos os. Du betaler altid den samme fragt, uanset om du køber en eller flere varer! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Populær røgelse fra alle verdenshjørner

Noget der er fedt ved røgelse er, at det er blevet brugt i mange, mange er til at skabe hygge og ro i et værelse. En af tidens mest populære røgelse er Nag Champa fra Indien, og du kan finde den her hos os. En anden verdenskendt røgelse er Stamford Hex røgelse som har en ekstrem høj kvalitet og fås i flere forskellige dufte. Disse røgelse skaber en sensuel og luksuriøs atmosfære! Den mest populære røgelse i Danmark er dog Spiritual Skys røgelse, som dufter naturligt og er lavet af sheesham-træ!