Kundeservice

Vægdekoration

20.500 Tilbud

Filter

Indret dit hjem med wallstickers

Indretningstrenden er her stadig, og vi kan alle sammen godt lide at gøre vores hjem til et lidt flottere, rarere og hyggeligere sted. Et sted, som afspejler den, der bor der. Hvis man ikke føler for at købe nye møbler eller at have flere ting, der samler støv på hylderne, så er vægdekoration en super løsning! Det optager ingen plads, men forandrer helt rummet. Der findes mange varianter af ord eller tekst til væggen og andre vægdekorationer, som kan forskønne dine rum og give dem et lille ekstra budskab eller udsmykning. Der findes også vægdekorationer, som børn kan lide, og det kan passe godt med wallstickers i børneværelset, som ofte bliver lavet om, da vægdekorationer nemt kan ændres.

Tip til et vellykket køb

Vægdekorationer er nemme at anvende, sætte op og tage ned igen. Brug din fantasi! Hvis du har spørgsmål angående din ordre eller vil reklamere over dit køb, kan du kontakte Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med dit ærinde.

Funktionel vægtekst til en sjovere hverdag

Køkkener og badeværelser er ofte indrettet med fliser, og så kan flisedekorationer være passende! Ind imellem kan vægdekorationer være tekst, fx en opskrift, og disse passer godt til at sætte op i køkkenet, så man altid har dem ved hånden og ikke behøver lede i kogebøger med klæbrige fingre eller klistre sin smartphoneskærm til for at finde opskriften! Sæt en påmindelse om at slå toiletsædet ned på badeværelsesvæggen, eller hvorfor ikke sætte en påmindelse ved hoveddøren om at huske nøgler, mobil og pung. Sæt et inspirerende ord eller citat op på den væg, du ser som det første om morgenen, så bliver det en strålende start på dagen.