Betal hurtigt og nemt med MobilePay & Trustly

Betal hurtigt og nemt med MobilePay & Trustly

Kagespader

142 Tilbud

Køb billige kagefade online

Gør kaffepausen eller festen til et øjeblik, hvor du kan nyde det fuldt ud. Med kagen i midten bliver den som prikken over i'et og hvad er bedst at putte kagen på, så den ender i øjet? Et kagetallerken selvfølgelig! Online her hos Fyndiq kan du shoppe flotte og billige kagedager til alle slags kager, kager og tærter. Skal du pynte og glasere kagen med alverdens ting - køb et kagetallerken med tilhørende ting til at drysse, glasere og pynte! Vi har alt og lidt til så længe flotte og praktiske kagefade. Hvilket bliver dit til det næste køb!

Tips til et vellykket køb!

Leder du efter andet tilbehør til serveringen? Køb en kageform og andre ting til at bage din kage. Vi hos Fyndiq har alt hvad du skal bruge til en vellykket kagebagning! Har du spørgsmål til din ordre, eller vil du klage over dit køb? Kontakt os gerne i Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag! Hos os har du altid et åbent køb i henhold til forbrugerkøbeloven og vi hjælper dig med eventuelle returneringer. Forhandle ordentligt og vælg at betale direkte, i rate eller at betale med faktura

Kagetallerken til forskellige arrangementer

Tør at være anderledes! Find billige kagetallerkener til forskellige arrangementer og varier, dine gæster vil værdsætte det højt. Til cupcakes af forskelligt design - find et roterende kagetallerken, hvor gæsterne kan nyde de forskellige kager. For en stor kage, der med sikkerhed får stykker overstået efter festen - invester i et kagetallerken med låg, så den nemt kan opbevares uden at rode med andre ting i køleskabet. Find et kagetallerken med låg til at opbevare kagen i, køb et fad, hvor kagen kommer højt op eller find en variant, der er nem at have med i bilen, når du er inviteret og vil have kagen med. Find det rigtige kageform til den smukkeste dekoration og arrangement online!