Kundeservice

Ølglas

557 tilbud


Filter

Køb billige ølglas online

En stor stærk, ja tak! Det er de færreste, der takker nej til, når de bliver budt på øl og det er virkelig ikke mærkeligt – øl er en drik, der både slukker tørsten og smager godt. I Danmark er øl tæt på en nationaldrik og måske er det også derfor, der findes så mange forskellige typer ølglas. Der er alt fra større ølglas, der tager næsten en liter øl til almindelige klassiske ølglas fra mærker som Eva Solo, Orrefors og Vienna. Alle disse ølglas finder du naturligvis også hos os hos Fyndiq til en lav pris. Velkommen til at finde billige ølglas i dag

Tips til et vellykket køb

Finder du et ølglas fra Mackmyra, skal du klikke hjem det med det samme, de er meget populære og løber hurtigt tør. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Stilfulde glas til alle lejligheder

At vælge det rigtige ølglas er meget sværere, end mange tror. Selvfølgelig kan du vælge at drikke din øl fra en flaske eller dåse, men der er noget særligt ved at hælde en øl i dit yndlingsglas. Hvilket glas foretrækker du? Vi i Fyndiq har samlet et stort udvalg af ølglas, her er noget for enhver smag. Vil du også købe vinglas og champagneglas, når du er her, er der et par klik væk!