Kundeservice

Dåser

757 Tilbud

Filter

Flotte krukker til dit køkken

Vi kan alle godt lide at arrangere flot indretning i vores køkken, og det kan være praktisk samtidig med, at det er et dekorativt element. Og hvad er mere dekorativt og praktisk end nogle fine krukker? Her hos Fyndiq har vi samlet et stort udvalg af billige krukker i forskellige former og materialer, alt fra blikglas og glaskrukker til dåseglas, perfekt til hjemmelavet syltetøj eller marmelade! Velkommen ind for at finde krukker til opbevaring og dekoration

Tips til et vellykket køb

Du kan aldrig få en krukke for meget, så bestil en ekstra, når du stadig er oppe! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

En kagedåse, der vækker minder

Mange af os har barndomsminder om en dåse fuld af lækre småkager, der stod på en hylde i spisekammeret og længtes efter os, og hvorfor bryde den fine tradition? Køb en fin kagedåse her hos os, så kan dine børn også opleve trangen til småkagerne i glasset! En god ting at få kan være et brødglas til at opbevare alt brødet i, så har du det ét sted, hvilket er meget praktisk. Et andet tip er at du bruger små glaskrukker til at opbevare krydderier, te og andre lignende ting i, det bliver en skøn dekoration på kaminhylden, tro mig!