Kundeservice

Vinpropper

5.769 Tilbud

Uanset om det er til din egen personlige hjemmebar eller til en professionel bar, er visse typer vinpropper vigtigt bartilbehør til at konservere, måle eller skænke din vin, champagne eller cocktails. Vi er sikre på, at du kan finde de perfekte vinpropper, som du leder efter, til en god pris her hos Fyndiq.


Filter

Champagneproppen

Vi elsker alle lyden af det knald, når du åbner en flaske champagne, og trykket slipper op. Det eneste problem er, at trykket fortsætter med at forlade flasken hurtigt, efter at den er blevet åbnet, og der er slet ingen bobler tilbage. For at bevare boblerne i din mousserende vin og champagne så længe som muligt kan du heldigvis bruge champagnepropper til at bevare noget af trykket og boblerne. Der findes forskellige modeller af champagnepropper, der kan variere i deres design, anvendelighed, pris og den mængde tryk, de kan holde inde i champagne- og mousserende vinflasker.

Dropkork

Når du laver blandede drinks og cocktails, kan du have lyst til langsomt at måle og hælde hver ingrediens, men andre gange er du måske mere interesseret i at hælde en forudsigelig mængde så hurtigt som muligt. En drypkapsel gør netop dette og er perfekt til de situationer, hvor du ønsker at kontrollere, hvor meget du hælder i uden at have et måleglas. Enhver bartender bruger også en dropper, så din drip cap har den automatiske forbindelse til en professionel bartender, der ved, hvordan man laver en rigtig drink.

Vinforseglere

Hvis du er en vinkender, har du sikkert brug for nogle vinforseglere for at holde dine åbnede vinflasker friske til enhver tid. Du åbner måske en flaske rødvin sammen med din ost, men beslutter dig så for at drikke resten en anden dag uden at vinen bliver bitter og mister sin oprindelige smag, og en vinforsegler er perfekt til sådanne formål. Disse vinforseglere kan også forhindre vinen i at løbe ud og kan dermed gøre det meget nemmere at flytte rundt på flasken.

I sidste ende er de bedste vinpropper dem, der passer til dine behov og præferencer. Med tusindvis af gode vinpropper til gode priser her hos Fyndiq er vi sikre på, at du vil finde de perfekte vinpropper til dig, dine flasker og dine drikkevarer.

.