Kundeservice

Bartilbehør

16.100 tilbud

Servering af hjemmelavede drinks vil imponere alle! Her kan du finde masser af sjovt bartilbehør som cocktailsæt, shakers, drypkapsler og drinksmål.


Filter

Træn med produkter fra Booty Builder

Booty Builder-mærket er, som det lyder, et mærke til at træne vores balder for at få et flot og muskuløst booty-kort forklaret. Mærkets maskiner fås i udvalgte fitnesscentre, men er det ikke pænere at svede hækken derhjemme? Det synes vi i Fyndiq i hvert fald! Derfor har vi samlet billige Booty Builder-produkter, som du kan handle online her hos os og så bruge i hjemmegymnastiksalen i stedet for. Se vores brede udvalg og find din favorit fra mærket i dag

Tips til et vellykket køb

Overvejer du at købe en Booty Builder 4.3? Kombiner gerne med mærkets minibands til udvidet træning – og vips, så er du nået langt mod dine drømmes numse! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Booty Builder 4.3 og minibands

Drømmen om den veldrejede numse er en, som mange af os har, men hvordan gør du det for at nå dit mål? At træne på en Booty Builder 4.3 selvfølgelig! Netop denne træningsmaskine er designet til at hjælpe dig med at bygge den numse, du drømmer om – og kombinerer du den med minibands, går drømmen hurtigere i opfyldelse. Booty Builder minibands bruges til at strække dette fitnessbånd rundt om knæene, når du laver hip thrustere, arbejder på dine squats eller laver andre øvelser, der styrker kroppens muskler – det fine er, at båndene fås i forskellige styrker, så du kan starte nemt og øge styrken, efterhånden som du bliver stærkere. Køb billige Booty Builder-produkter her!