Kundeservice

Cocktailsæt

3.538 tilbud

Et cocktailkit indeholder alt det, du har brug for til at følge komplekse cocktailopskrifter med præcision eller til at eksperimentere og lave dine egne signaturcocktails. Dine venner vil helt sikkert sætte pris på, hvis du tilbyder dem en Mojito, en Old Fashioned eller en anden cocktail efter eget valg, næste gang I mødes. Fyndiq har et bredt udvalg af cocktailsæt og bartilbehør til gode priser, så du kan blive professionel derhjemme.


Filter

Cocktailsæt giver dig mulighed for at lave fantastiske drinks til dig selv og alle andre, du vil imponere eller underholde.

Cocktails og cocktailsæt

Det er nyttigt at forstå, at cocktails typisk indeholder fire typer ingredienser:

  1. Alkoholen

  2. Vand

  3. Sukker eller citrusfrugter

  4. Bittere eller modificerende midler

For at blande disse fire ingredienser skal du bruge et cocktailsæt med mindst disse tre dele:

  1. En shaker til at blande dine ingredienser sammen

  2. En jigger til at måle dine ingredienser

  3. En si til at hælde dine drinks i et glas uden uønsket frugtkød eller is

Et cocktailsæt med blot disse tre værktøjer kan hjælpe dig med at lave mange af dine yndlingscocktails. Der er dog mange flere redskaber, som du kan bruge for at give dig et mere professionelt barsæt.

Barsæt & Drinksæt

Mens et grundlæggende cocktailsæt er nok til, at du kan lave mange typer cocktails, findes der også mere professionelle redskaber til mere avancerede cocktails. Mange cocktailsæt vil også indeholde en cocktail citruspresser, der hjælper dig med at presse og hælde citronsaft. Disse kits kan også indeholde en muddler til at mose mynte og urter sammen. Tilføj også en kanalkniv til at skære skiver og pynte frugt. Endelig er et godt udvalg af glas nødvendigt til alle barsæt og drinksæt, medmindre de er til et specifikt cocktailsæt.

For at kunne måle og kombinere dine ingredienser i de rigtige mængder har du brug for alle redskaber i et cocktailsæt. Med dette tilbehør til dit barsæt kan du kombinere uendelige mængder af ingredienser for at lave og servere tusindvis af forskellige cocktails. Vi er overbeviste om, at alle vil elske de drinks, du laver med dit cocktailsæt, som du har fundet her på Fyndiq til en god pris.

.