Betal hurtigt og nemt med MobilePay & Trustly

Betal hurtigt og nemt med MobilePay & Trustly

Sengemadrasser

117 Tilbud

Ekstra komfort med sengemadras

Nogle gange er en behagelig seng og en god madras måske ikke nok til at levere den komfort, du ønsker, når du skal sove. Så kan det være nødvendigt eller bare ekstremt rart, at investere i en sengemadras, som du kan lægge oven på madrassen for endnu mere komfort. For du skal faktisk ikke købe en helt ny seng eller madras. En god sengemadras kan række godt og vel! Online her hos os i Fyndiq har vi samlet et stort udvalg af billige sengemadrasser i masser af forskellige størrelser og tykkelser at handle blandt. Vælg mellem sengemadrasser fra blandt andet Tempur og mange flere kendte mærker - velkommen til gode tilbud

Tips til et vellykket køb

Husk på, at du måske skal måle din seng for at se, hvilken sengemadras der passer. Køber du en madras, der er for stor eller lille, passer den ikke til sengen, og den bliver hverken særlig pæn eller behagelig. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Sengemadrasser af forskellige materialer

Her på siden finder du blandt andet sengemadrasser fra Tempur. Disse madrasser er fyldt med specielt Tempur-materiale, der former sig efter kroppen og forbedrer komforten og nattesøvnen markant. Der findes også madrasser fra Royal Luxury, der er fyldt med højkvalitets bomuld og hestehår. Dette giver en luksuriøs sovekomfort med en blødhed, overensstemmelse og fleksibilitet, der ærlig talt er overlegen!