Kundeservice

Vakuumposer

2.404 Tilbud

Filter

Vakuumposer i flere størrelser

Hos Fyndiq finder du et stort udvalg af vakuumposer. Her kan du finde vakuumposer i flere forskellige størrelser. Uanset om du skal opbevare din vinterjakke eller store dyner, så har vi de vakuumposer du skal bruge.

Smarte vakuumposer for bedre opbevaring

Hvis du leder efter smarte vakuumposer, der gør din opbevaring nemmere, så finder du dem her. Vi har et stort udvalg af vakuumposer i flere forskellige størrelser og modeller. Vi har selvfølgelig mindre tasker til dit tøj men også rigtig store tasker til opbevaring af dyner og puder. Når du opbevarer dit tøj i vakuumposer, giver du plads til andre ting i din garderobe. Derudover beskytter du tøjet mod både snavs og støv. Vores vakuumposer er nemme at bruge, du sætter blot posens ventil mod støvsugerens dyse og suger al overskydende luft ud. Du kan bruge din vakuumpose flere gange. Hos os finder du taskerne i flere forskellige størrelser og modeller. Har du et stort opbevaringsbehov, så køb en multipakke med vakuumposer i forskellige størrelser.

Vakuumposer i kufferten

Et andet tip er at pakke tøjet på turen i vakuumposer, du sparer selvfølgelig plads og du skal heller ikke bekymre dig om, at tøjet bliver vådt i disse vandtætte tasker. Men glem ikke at tjekke inden du rejser, at du har adgang til en støvsuger, inden du rejser hjem igen. Ellers får du helt sikkert problemer med at få pakningen ned i kufferten.

Store vakuumposer til festtøj

Hos Fyndiq finder du vakuumposer i flere forskellige størrelser og modeller. Har du jakkesæt og kjoler, som du vil opbevare, uden at de bliver ødelagt, kan du bruge en vakuumpose. Vi har vakuumposer, hvor du har plads til bøjler, hænger dit festtøj på bøjlen og trækker over vakuumposen. På den måde beskytter du tøjet mod støv og snavs og sparer desuden plads i garderoben. Har du tøj, som du skal hænge op på et loft eller i et depotrum, beskytter du tøjet mod snavs, lugt og fugt, hvis du bruger vores vakuumposer. Hos os kan du trygt handle til lave priser. Vi har også gratis fragt og hurtige leveringer.