Kundeservice

Trådløse hovedtelefoner

9.539 tilbud

Slip for besværet med ledninger, og lyt til musik uden begrænsninger med trådløse høretelefoner! Gå på opdagelse i vores brede sortiment af trådløse headset, som findes i mange farver og modeller fra kendte varemærker.


Filter

Lyt og tal med trådløse hovedtelefoner

Vil du kunne lytte til musik og tale i telefon, uden at du behøver holde telefonen eller medieafspilleren i hånden? Løsningen finder du med høretelefoner. Vil du gå skridtet videre, kan du oven i købet lytte til musik og tale i telefon helt uden en ledning til dit udstyr. Hos Fyndiq har vi samlet et stort udvalg af billige Bluetooth headset, så vores kunder kan blive ledningsfri! Vælg mellem in-ear og on-ear modeller og headset i forskellige størrelser. Hos os kan du gøre et fund og vælge mellem et hav af forskellige varianter, når du ønsker det bedste tilbud. Hvis du har flere trådløse hovedtelefoner, behøver du heller ikke ærgre dig, hvis du skulle miste et par – for så har du jo altid nogen i reserve! Hvis du foretrækker Bluetooth høretelefoner, eller du vil have et simpelt trådløst headset, så finder du det hos Fyndiq blandt vores mange ledningsfri høretelefoner, som vi har samlet på denne side.

Fordele ved trådløse høretelefoner i dag

Få tekniktrends er vokset så eksplosivt som trådløse hovedtelefoner de seneste år. Dette er naturligvis sket af gode grunde. Og i dag findes den tekniske løsning på problemet med irriterende ledninger, uden at det går ud over lydkvaliteten eller funktionaliteten.

Ledningsfri = problemfri

Alle, der nogen sinde har haft høretelefoner, som ikke var trådløse, kender til problemerne med ledninger. Hver gang man tog høretelefonerne af, så snoede ledningen sig sammen. Den hang fast i tøjet og viklede sig hele tiden ind i alt muligt. Når man først har prøvet høretelefoner uden ledning, er det virkelig svært at gå tilbage, ikke mindst for bekvemmelighedens skyld.

Længere batteritid

Det største problem med de allerførste trådløse høretelefoner var batteritiden – eller rettere sagt manglen på batteritid. Der gik ikke længe, før batterierne var flade, og man måtte sige farvel til musikken for at lade op. I dag ser det heldigvis anderledes ud. Hvert år kommer der nye modeller med imponerende batteritider. De store varemærker udvikler hele tiden deres batterier for at kunne udkonkurrere de andre trådløse høretelefoner – og det er godt for forbrugerne.

Tip til det rigtige køb

Når du køber et Bluetooth headset, bør du kontrollere, at det fungerer med din mobil. De fleste headset fungerer fint med alle nyere modeller, uanset hvilket mærke telefonen har – men det er altid klogest at tjekke det inden du køber, så du ikke får et par, der (mod forventning) ikke fungerer! Har du spørgsmål til din bestilling, eller er der noget du vil reklamere i forbindelse med dit køb? Kontakt gerne Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med dine spørgsmål! Hos os har du altid fri returret i overensstemmelse med de gældende bestemmelser i købeloven, og vi hjælper dig gerne med evt. returnering af en vare. Gør et fund, og vælg betaling af hele beløbet, delbetaling eller betaling med faktura.