Betal hurtigt og nemt med MobilePay & Trustly

Betal hurtigt og nemt med MobilePay & Trustly

Honor 7

307 Tilbud

Her finder du tilbehør til huawei honor 7

I Fyndiqs velsorterede sortiment af huawei honor 7 tilbehør finder du masser af mobilpunge i forskellige modeller. Her kan du vælge mellem flere forskellige motiver og farver. Vi har også skærmbeskyttere, almindelige covers og ekstra stødsikre covers i forskellige materialer, farver og motiver. eller bare en skal, når du foretrækker det. Du sætter mobilen på plads ved hjælp af magnetisk kraft og du tager den nemt af, når du ikke skal bruge pungen. Så har du i stedet mobiltelefonen i en fleksibel og stødsikker skal. Vores pung etuier har plads til ID-kort og betalingskort. Derudover har en af ​​kortpladserne et vindue, så du nemt kan vise dit ID-kort. Etuiet har også en lille lomme, hvor du har plads til regninger og kvitteringer. Hvis du kan lide at se videoer på din telefon, er disse etuier perfekte. Med standcase-funktionen bliver etuiet et stabilt stativ til din mobiltelefon. Da disse etuier er tilpasset din mobiltelefon, påvirkes ingen af ​​mobilfunktionerne, når du bruger etuiet. Når du bestiller disse etuier, får du også en fingerring og en håndledsrem.

Celler til din huawei honor 7

Hos os finder du masser af covers til din huawei honor 7. Vores covers er designet til at passe til din mobil. Det betyder, at telefonens funktioner fungerer lige så godt med etuiet på. Et etui vil beskytte din mobil mod stød, ridser og snavs. Nogle modeller kommer med en dobbeltklæbende fingerring, der giver dig et godt greb om din mobil. Vores skaller er nemme at tage af og på. Her finder du mobilcovers til alle aldre, fordi vi har et kæmpe udvalg af forskellige designs og farver.

Ekstra beskyttelsescover til din huawei honor 7

Hvis du bruger mobilen, så den muligvis bliver udsat for ekstra stød, kan en ekstra stødsikker er beskyttelse en god investering. Vores ekstra slidstærke covers påvirker ikke din mobils funktioner. Coveret har standcase funktion, så du kan indstille skallen som et lille stativ. Med denne funktion har du hænderne fri til andre ting, når du ser videoer.