Kundeservice

P40 Lite E

620 tilbud


Filter

Her finder du huawei p40 lite e tilbehør

Hos Fyndiq finder du et væld af covers og etuier til din huawei p40 lite e. Vi har mobilpunge, almindelige beskyttelsescovers og covers, der er ekstra modstandsdygtige over for ydre påvirkninger. I vores sortiment finder du skaller og etuier i en masse forskellige materialer, farver og motiver.

Mobilpung til dinhuawei p40 lite e

Se vores brede udvalg af mobilpunge. Hos os finder du mobilpunge, der både er stilrene og praktiske. Vores mobilpunge har plads til ID-kort og betalingskort. Derudover har de også en lille lomme med plads til pengesedler. Mobilpungen forbliver lukket med en magnetisk lås. Dine funktioner på mobilen vil ikke blive påvirket på nogen måde, når du bruger mobilpungen. Nogle af vores modeller har en stand-case. Med stand-case-funktionen kan du bruge mobilpungen som et stativ til mobiltelefonen. Perfekt, når du gerne vil se videoer, men stadig har hænderne fri til andre ting. Pungen er ikke kun praktisk til opbevaring, men fungerer også som en beskyttelse til din mobil.

Cover til din huawei p40 lite e

I vores udvalg af huawei p40 lite e tilbehør kan du finde et kæmpe udvalg af covers til din mobil. Vi har stilfulde, slanke skaller, som du nemt kan tage på og af. Coveret beskytter din mobil mod skader og snavs. Her kan du finde en skal, der passer til din stil. Vi har utrolig mange farver og motiver at vælge imellem. Ingen af ​​telefonens funktioner påvirkes, når du bruger vores covers.

Ekstra holdbare covers til din mobil

Bruger du din mobil under hårde forhold, kan et ekstra slagfast cover passe til dig. I vores sortiment finder du også ekstra slidstærke skaller, der beskytter din mobil, mens du står på ski eller vandrer. Vores etuier har en stand-case funktion, hvilket betyder, at du kan bruge etuiet som et lille stativ. Perfekt når du vil se videoer på din mobil.

Skærmbeskytter til din mobil

I Fyndiqs sortiment finder du et stort udvalg af huawei p40 lite e tilbehør. Glem ikke at købe en skærmbeskytter til skærmen på din mobil. Vi har masser af forskellige tynde skærmbeskyttere. Vores skærmbeskyttere er af høj kvalitet og vil ikke påvirke telefonens funktioner på nogen måde. Nogle af skærmbeskytterne har også UV-filtre, hvilket betyder, at du bedre kan se skærmen i stærkt sollys