Kundeservice

P40 Lite

1.213 tilbud


Filter

Tilbehør til Huawei P40 Lite

Vi har Huawei P40 Lite tilbehør til alle dine behov. Vælg mellem en række forskellige skærmbeskyttere, skaller og etuier. Vil du have noget pink og sødt eller mørkt og køligt? Eller måske noget virkelig farverigt, der udtrykker din skøre side? Uanset hvad, er du velkommen til at tjekke vores store udvalg ud.

Skærmbeskyttere til alle

Køb en skærmbeskytter hos os, så mindsker du risikoen for skader. Vælg mellem forskellige materialer og tykkelser. Her finder du skærmbeskyttere til alle. Ønsker du et robust glas, der holder længe, ​​anbefaler vi en skærmbeskytter af hærdet glas. De giver god beskyttelse uden at påvirke brugervenligheden. Hvis du vil have noget mere simpelt, fås tyndere skærmbeskyttere i plastik. De klæber til skærmen og sælges ofte i multipakninger.

Spice din telefon op

Det er en smagssag, om du foretrækker en skal eller et etui. Vælger du et etui, er din telefon beskyttet bedst muligt, men en skal er lettere og fylder ikke så meget. Uanset om du vælger et cover eller et etui til din mobiltelefon, så har vi det, du leder efter. Vi forhandler fede modeller med varierende motiver, men også stilrene i én farve. Vores Huawei P40 Lite-tilbehør passer til alle aldersgrupper.

Hvis du vil have et etui med plads til dine kort, så tjek vores wallet cases. De fås i en række forskellige modeller, så der er noget, der passer til dig, uanset hvad du kan lide. Nogle af dem portrætterer f.eks. populære skikkelser blandt unge mennesker lige nu, og andre har et mere traditionelt design.

Hvis du ikke leder efter plads til at opbevare dine kort, er en skal måske mere velegnet. Den dækker bagsiden og kanterne af din telefon og beskytter den mod stød. Ligesom med vores etuier er mulighederne store, når det kommer til design.

Foretrækker du en minimal skal, er der for eksempel ultratynde silikoneskaller, der både ligger godt i hånden og giver god beskyttelse. Vores silikoneskaller fås i forskellige farver, men også i et gennemsigtigt design. En sjov variant af gennemsigtige skaller er også dem med 3D-figurer. Ønsker du et etui, der ligger ekstra godt i hånden, kan vi anbefale et af vores etuier med indbygget ringholder.