iPhone 5c

46 Tilbud

Endelig en billig iPhone

Som folk har ventet på! Alle vil gerne være iPhone-mennesker og eje en dejlig telefon, og nu er det muligt! Apple har endelig sluppet den billige iPhone 5 C telefon på markedet og her hos Fyndiq finder du også alt tilbehøret til at gøre den endnu pænere! Med et farverigt etui eller et flot etui er det nemt at ændre udseendet på smarttelefonen. Selvom iPhone 5C i forvejen har farverige covers som standard, har vi her hos Fyndiq samlet alle de covers, man kan tænke sig til en billigere pris! På denne måde er det nemt at finde gratis mobiltilbehør til din nye iPhone 5C

Tips til et vellykket køb

Kunne du tænke dig, at du havde en iPhone 5 C, men faktisk ejer en iPhone 5? Så skal du desværre kigge i en af ​​vores andre kategorier efter dit yndlings tilbehør. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Den farverige iPhone 5 C

Ingen iPhone-model har været så rygter som denne. Årsagen er enkel, da rygtet først blev startet om, at der ville være en ny iPhone-model, der ville være billigere end de tidligere modeller, var der mere end én person, der jublede indenfor. At da den så blev udgivet og viste sig at være mindst lige så flot og god som sine forgængere, stod sagen klar. iPhone 5C bliver mange menneskers nye yndlingstelefon. Nu behøver du ikke vente på, at en model er sidste års for at få råd til din egen iPhone, den nye iPhone 5 C er her, og den er billig!